Bash & Rip Antwerpen

Waar heeft u een notaris voor nodig?

without comments

notarisHet vinden van een notaris is een taak die u heeft bij het aanschaffen van een nieuwe woning. Een notaris is verplicht bij het aanschaffen van een woning. De koopakte, maar ook de hypotheekakte worden door de notaris opgesteld en gecontroleerd. De kosten hiervoor dient u zelf te betalen, en kunnen voor een deel met uw hypotheek worden gefinancierd. Dit behoort tot de kosten koper, bij veel woningen wordt dit aangegeven als K.K.

Samenlevingscontract met uw partner

juridischMaar een notaris is niet enkel nodig voor voor deze aktes, veel stellen die gaan samenwoning willen ook een samenlevingscontract laten opstellen waarin duidelijk wordt afgesproken wat er precies is afgesproken. Dit maakt het voor beide partijen duidelijk en overzichtelijk.

 

Een notaris Antwerpen kan hierbij ook hulp bieden. De kosten voor het opstellen van een samenlevingscontract dienen vaak wel zelf te worden betaald, en kunnen niet worden gefinancierd. Het is echter wel een verstandige keuze om te maken aangezien op deze manier compleet duidelijk wordt wat er gebeurd bij een eventuele breuk in de toekomst. Daar willen jullie nu natuurlijk niet over nadenken, maar jullie zullen allebei erg tevreden zijn dat je het gedaan hebt, mocht het tot problemen leiden.

Veel keuze voor notarissen in Antwerpen

In de regio Antwerpen zijn veel notarissen beschikbaar. Kies voor een vertrouwd adres. Prijzen kunnen variƫren in de markt, dus informeer eens rond om de prijzen te achterhalen. Alhoewel de prijs een rol kan spelen is dit niet het belangrijkste van alles. Een goed gesprek met een notaris kan vaak veel aan het licht brengen. Ook kan het belangrijk zijn hoe snel u aan de beurt bent, niet alle notarissen hebben altijd plek voor u. Informeer hier dus naar bij het contact opnemen met een notaris uit regio Antwerpen.

 

Written by

March 13th, 2015 at 4:02 pm

Posted in samenwonen